fbpx
Kişisel Veriler

KVKK Veri Koruma Günü’nde konferans düzenleyecek

28 Ocak tarihinde Kişisel Verileri Koruma Kurumu kendi bünyesinde “Veri Koruma Günü Konferansı” düzenlenecek. Konferansa aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.

Adres: Kişisel Verileri Koruma Kurumu Konferans Salonu Nasuh Akar Mahallesi Ziyabey Cad. 1407. Sok. No:4, 06520 Çankaya/Ankara

08.30 – 09.30 Kayıt
09.30 – 10.30 Program Açılışı
10.45-12.15 BİRİNCİ OTURUM
“Kişisel Verilerin Korunmasında Mevzuat ve Uygulamalar”
 

Oturum Başkanı

Prof. Dr. Ali Cengiz KÖSEOĞLU
HSK İkinci Dairesi Üyesi

Teori Uygulamada Aydınlatma Yükümlülüğü

  • Prof. Dr. Mehmet Erdem ÖZDEMİR
  • Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi

Kişisel Verilerin Korunmasında Etki Analizi

  • Doç. Dr. Leyla KESER BERBER
  • İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi
  • Öğr. Gör. Yasin BECENİ
  • İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi

Teknolojik Gelişmeler Işığında Veri Sorumlusu, Müşterek Veri Sorumlusu, Bağımsız Veri Sorumlusu ve Veri İşleyen Kavramları

  • Doç. Dr. Mesut Serdar ÇEKİN
  • Türk-Alman Üniversitesi Hukuk Fakültesi
12.15-13.30 Öğle Arası
13.30 – 15.00 İKİNCİ OTURUM
Kişisel Verilerin Korunmasında Dijital Ortam
 

Oturum Başkanı

  • Prof. Dr. Şeref SAĞIROĞLU
  • Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi

Siber Suçlar

  • Erdal ÇETİNKAYA
  • EGM Siber Suçlarla Mücadele Dairesi Başkanı

E-Devlet’te Kişisel Verilerin Korunması

  • Mustafa AFYONLUOĞLU

Blockchain Özelinde Kişisel Verilerin Korunması

  • Dr. Öğretim Üyesi Adnan ÖZSOY
  • Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi
15.00 – 15.30 Ara / Fuaye
15.30 – 17.00 ÜÇÜNCÜ OTURUM
Kişisel Verilerin Korunmasında Uluslararası Eksen
 

Oturum Başkanı

  • Prof. Dr. Muhammed Fatih UŞAN
  • Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektör Yardımcısı

Kişisel Verileri Korunması İstisnalarına Uygulanacak Kurallar

  • Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Bedii KAYA
  • Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Hukuk Fakültesi

Kişisel Verilerin Korunması Hukukunun Getirdikleri ve Yapılması Gerekenler

  • Doç. Dr. Murat Volkan DÜLGER

Genel Veri Koruma Tüzüğü (GDPR) ve Genel Değerlendirmeler

  • Dr. Öğretim Üyesi Nilgün BAŞALP YILDIRIM
  • İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi
İlginizi çekebilir:  Avrupa Genel Veri Koruma Yönetmeliği (GDPR) artık yürürlükte

Yazar Hakkında

Dijital Güvenlik

Dijital Güvenlik

Dijital Güvenlik, kişisel veri güvenliği, gizlilik, iletişim teknolojileri ve sosyal medya üzerine gelişmeleri paylaşan bir haber sitesidir. Dijital Güvenlik, tarafsız ve veri odaklı haberler, yazılar, makaleler yayınlar.